My handmade stuffs

Pe aceasta pagina veti gasi cateva informatii despre lucrurile pe care le creez, despre povestile care insotesc nasterea lor, ca si despre modul in care le puteti achizitiona.

Cercei
Se spune că fiecare reprezentantă a unei zodii se poate recunoaşte după bijuteriile pe care le preferă. De exemplu, Gemenii au ca zona sensibilă mâinile. Este firesc să prefere brăţările. Taurii au ca zonă corespondentă în corpul uman, gâtul. Deci, Taurii şi „Tăuroaicele” vor fi atraşi în special, de coliere. 
Eu sunt Berbec. Deci, mergând pe aceeaşi idee, sunt guvernată de cap. Aşadar, slăbiciunea mea cea mai mare sunt cerceii. Pe care îi port, îi colecţionez şi, de la o vreme încoace, îi şi confeţionez. Şi aşa, am căpătat un nou hobby: confecţionarea cerceilor, care s-a extins spre confecţionarea difritelor bijuterii şi accesorii. La început, dintr-un exces de egocentrism, evident că singurul beneficiar al cerceilor meşteriţi de mine, eram eu. Pe parcurs, însă, am ajuns la supraproducţie; m-am lăcomit, am devenit avară de tehnici, modele, combinaţii, tipuri de cercei etc. Şi, în concluzie, acum mai şi vând cercei.
 E drept că, la început, cerceii mei arătau cam aşa:
Apoi, am mai pus câte-o mărgică, două. Pentru că, nu-i aşa? Ce e mai simplu decât să înşiri câteva mărgele pe un ac, să-l montezi pe o tortiţă, apoi să faci o buclă cu cleştele?...Cerceii din perioada aceea sunt aşa:
Apoi m-am extins. Am început să fac cercei „candelabru” sau mai fantezişti:
M-am jucat cu materialele şi am meşterit cercei din flori textile:
Iar acum, cerceii mei au căpătat mărgele mai preţioase, în combinaţii de picături, mărgele faţetate, din sticlă de Cehia, cu cristale Swaroswki şi cu alte minunăţii asortate şi combinate armonios:
Dar, povestea continuă, în mod surprinzător şi total necunoscut, chiar şi pentru mine. Cine ştie cum vor arăta luna viitoare?
Dacă vrei să afli mai multe despre ei, să priveşti mai multe fotografii sau să îi cumperi, te aştept pe Breslo.ro, în Waterfairy shop.


Coliere
                Ca să nu se plicitisească cerceii, îi asortăm cu un colier, cu o broşă sau chiar cu o poşetă. Colierele mele au fost simple, la început: doar nişte înşiruiri de mărgele, fie că erau mari şi uşor de manevrat (cum sunt cele din lemn), fie că erau fine şi delicate (ca cele de nisip).
Am descoperit apoi bazele de pandantiv şi am experimentat şi acest tip de colier:
Colierele mele pot fi masive:

sau diafane:
Pot fi complicate:

…sau experimentale, cum este acest colier cu margele de lemn imbrăcate în lurex şi despărţite prin piuliţe vopsite:
                Pentru a vedea mai multe modele sau pentru a cumpăra un set sau un colier, la preţuri foarte avantajoase, trageţi o ocheadă pe http://Waterfairy.breslo.ro

Brăţări
                Recunosc că nu sunt o mare specialistă în brăţări, chiar dacă am încercat mai multe tehnici. Am experimentat împletituri:
               Am facut si bratari montate pe sârma cu memorie:
            Si am incercat si variante de brăţări pe elastic:
              Mai am încă multe de învăţat la acest capitol. Deocamdată, puteţi vedea şi alte variaţiuni pe aceeaşi temă, în magazinul meu de pe Breslo.ro.

Broşe
                Am început să fac broşe dintr-o întâmplare, care s-a dovedit a fi una fericită. Fiind în căutare de noi tehnici de lucru, am găsit pe net un blog, care avea un tutorial despre florile cu petale arse pe margine. Asta se întâmpla într-o vineri seară. Mi-a plăcut această thnică atât de mult, încât până sâmbătă dimineaţa aveam 10 broşe finalizate.
               Din acel moment, am aplicat această tehnică de realizare a florilor nu doar la broşe, ci şi la cercei, coliere, genţi etc. M-am jucat cu nuanţele şi cu accesoriile. Am încercat şi varianta cu pene. Cea din imaginea de mai jos are în mijloc o mărgea de sidef.
             Recunosc că aceasta e tehnica mea preferată pentru broşe. Cu toate acestea, am experimentat şi florile „ţesute”, pe dispozitiv circular, cu ace, broşe realizate din aţă, din fetru, broşe din flori şi frunze tricotate şi croşetate, broşe din mărgele şi panglici şi, mai nou, am început să confecţionez şi flori din fâşii răsucite.
                Indiferent de modul de realizare şi de tehnica folosită, broşele sunt un accesoriu atât de elegant, încât, nu de multe ori, pot fi considerate adevărate bijuterii. Pot înveseli o ţinută sobră, pot înnobila o haină modestă sau pot da un aer sofisticat unei rochii simple.

Genţi şi poşete
                Confecţionez  genţi şi poşete textile, de diferite mărimi şi forme. Genţile mari, în culori vesele şi cu imprimeuri interesante sunt ideale penru acele zile de vară când avem nevoie de spaţiu, comoditate şi uşurinţă în a ne căra lucruşoarele în ieşirile în oraş sau în aer liber.
            Poşetele şi genţile mici au un aer elegant şi original, fiind menite să pună în valoare pe cea care o poartă. Au aplicaţii fanteziste de flori, mărgele, panglici şi pot accesoriza o ţinută uşoară, de vară, sau una de seară.
              Capitolul genţilor textile este unul deschis, tocmai pentru că, momentan lucrez la câteva modele noi. Pe cele mai vechi le puteţi găsi în magazinul meu virtual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu